• image one
  • image two
  • image three
  • image four
  • image five
  • image six

Lederen vloer

Een vrij onbekend type vloer is een lederen vloer. Tot nu toe enkel gevonden bij serbonne dus voor meer informatie kijk op hun website.

Wat is ondervloer en waar is het voor?

Ondervloer is een laag onder de daadwerkelijk vloer (echt?), deze dient zowel ter isolatie als voor een egale ondergrond en lucht- circulatie.

Ondervloeren kopen

LinkOmschrijving
OndervloerenVoor verschillende soorten vloeren, en verschillende typen huizen (denk appartement ten opzichte van huis) zijn er verschillende regels met betrekking tot de gehorigheid. Online Parket shop heeft voor elke ondervloer en type huis wel een geschikte ondervloer.

Natuurproducten als vloerbedekking

Naast de veelal gangbare materialen zoals wol en katoen of synthetische materialen, is er ook veel belangstelling voor natuurlijke materialen zoals zeegras, sisal of kokos. Deze materialen zijn oersterk en kunnen vele jaren meegaan. Natuurlijke materialen zijn qua kleur en materiaal uniek. Met een karpet vervaardigd uit kokos of sisal heeft u een prachtig natuurproduct gekozen met een geheel eigen uitstraling, deze kleden zijn bijna onverwoestbaar. De neutrale kleuren zorgen er voor in nagenoeg ieder interieur te passen. Deze vloerkleden zijn meestal in iedere gewenste afmeting te maken en zijn voorzien van mooi afgewerkte randen. Voor meer informatie zie de mobiele interieur winkel.
LinkOmschrijving
Vloeren van kokosDeze kokosvloeren zijn zeer sterk.
Vloeren van sisalSisal is een tropische vezel dat gebruikt wordt voor, onder meer, vloerbedekking en dartborden.
Vloeren van zeegrasVloeren van zeegras
Vloeren van wolWollen vloeren...