• image one
  • image two
  • image three
  • image four
  • image five
  • image six

Alles over vloerkleden

Wat is vloerkleed?

Een vloerkleed is textiel geweven op juten dat een deel van de vloer in beslag neemt.

Waar kan ik vloerkleden kopen?

LinkOmschrijving
comfortabel en zacht, het vloerkleedVloerbedekking zorgt voor een warm en vriendelijk ogend interieur. De mogelijkheden voor tapijt en vloerkleden zijn legio, de keuze laat men veelal afhangen van de rest van het interieur. Naast comfortabel en zacht, zorgt tapijt ook voor geluiddemping.
speelkleed voor kinderkamerOp zoek naar een vloerkleed of een speelkleed voor in de kinderkamer? Ook hiervoor kunt u bij Leenbakker terecht met een ruime keuze aan verschillende kleden voor slaap- en/of speelruimte voor uw kinderen.
terug van weggeweest: klassiek en modern: de gangloperTerug van weggeweest: de loper, een loper werkt niet alleen sfeerverhogend maar voorkomt ook dat vuil verder het huis ingelopen wordt. Leen Bakker heeft een uitgebreide keuze aan lopers met een grote verscheidenheid aan materialen.
losse trapmattenIn plaats van een gestoffeerde trap, kan ook gekozen worden voor afzonderlijke trapmatten, deze houden slijtage tegen en voorkomen uitglijden. Bevestiging van de matten is heel eenvoudig door de zelfklevende achterkant.

Materialen voor tapijt

Los van de juten ondergrond, ook wel drager genoemd, wordt er veelal geweven met wol, katoen, haar, vlas, kunstgaren, polyamide, polyester, polyacryl, polyproyleen, of sisal. Het tapijt heeft andere eigenschappen afhankelijk van het materiaal, het een is zacht, hoogpolig, goed tegen mensen met allergieën, beter vóór mensen met allergieën, lekker voor katten om hun nagels in te zetten, kortom voor iedereen is er wel iets bij. Al met al een stuk zachter dan parket, natuursteen of laminaat.